25 éves szakmai múlt

Az ÉSZAK-BUDAI Zrt. jogelődje, az Észak-Budai Kft. alapításában magánszemélyek mellett a Budapesti Elektromos Művek vállalt szerepet, mint résztulajdonos 1990-ben.

A villamos-energia ipar privatizációja során a magyar magánszemélyek alkotta szakmai menedzsment vásárolta meg a Kft. teljes tulajdonjogát. A legnagyobb megrendelő Budapesti Elektromos Művek Rt. fizikai alkalmazottainak jelentős részét a 2000-ben munkajogi utódlással vette át az Észak-Budai Kft. A tevékenység átvételkor, versenyben elismert bázison alakult ki Budapest és Északkelet-Magyarország egyik legjelentősebb és legtapasztaltabb villamos-hálózattervező és építő kapacitása.

Projektirányítóink és építésvezetőink a 2000-es évek elejétől kezdve folyamatosan részt vesznek idegen forrású, de áramszolgáltatói üzemeltetésbe kerülő villamos-hálózatépítő beruházások megvalósításában is.

A Társaság és a vezetés megújulásának eredményeként, a szakmai háttér és a komoly vállalkozói tapasztalat birtokában az ÉSZAK_BUDAI ZRT. Meghatározó partnere a villamos elosztó-hálózati Engedélyeseknek és az építőipari Beruházóknak, Fővállalkozóknak.